Mangga ninggalake kothak layang lan kita bakal hubungi sampeyan ing 24 jam.
  • BABAGAN AWAKE DHEWE

    Zhuzhou Jinxin cemented carbide Co., Ltd. punika Produsèn tungsten produk carbide dumunung ing sisih tengah carbide tungsten ing kutha China Zhuzhou. Perusahaan nyawiji produksi, R & D, layanan technical lan Advertisement saka produk alloy hard, lan pengabdian kanggo prodhuksi produk alloy hard lan ngembangaken bagean tliti alloy hard. Liwat taun pembangunan, perusahaan wis glethakaken madegé technical kuwat, nambah banget produksi, teknologi lan Manajemen talents, lan ketemu syarat global customer dening kabecikan saka produksi amba ukuran, teknologi proses majeng, pembangunan produk anyar kanthi cepet lan efisien, kapasitas sumber kuwat lan kualitas stabil. Zhuzhou Jinxin cemented carbide bisa sumber produk sawetara gedhe, kalebu kandang jaran lan pengeboran.

    • 20190315140215

    NEWS

    • Dav

    • 20190313113753

    • 001

    PRODUCT anyar

    Tampilan Online Chat!