Mangga ninggalkeun kotak surat anjeun sarta kami wartosan iyeu maneh dina 24 jam.

TENTANG KAMI

Zhuzhou Jinxin cemented carbide Co., Ltd. mangrupakeun produsén tungsten produk carbide lokasina di puseur carbide tungsten di kota Cina Zhuzhou. Pausahaan integrates produksi, R & D, layanan teknis na diobral produk alloy teuas, sarta geus devoted mun ngahasilkeun produk alloy teuas tur ngamekarkeun bagian precision alloy teuas. Ngaliwatan taun ngembangkeun, parusahaan geus diteundeun hiji yayasan teknis kuat, akumulasi unggulan produksi, téhnologi jeung manajemén bakat, sareng patepung syarat global customer ku kahadéan produksi badag skala, téknologi prosés canggih, ngembangkeun produk anyar gancang sarta efisien, kapasitas suplai kuat sarta kualitas stabil. Zhuzhou Jinxin cemented carbide bisa nyadiakeun produk rentang badag, kaasup stud na bor.

  • 20190315140215

kauntungan urang

Deep industry expertise based on many years experience

Leading expertise in future technologies such as digitalisation and innovative production processes.

Large product ranges on the market and multiple sizes in both inch and metric

Standard and custom carbide products for every industrial use, high hardness and high temperature resistance.

Best-in-class research and development, sales and customer service

More than 20 Authorized Patents. Small quantities and fast delivery - sometimes in 10 days or less, 100% inspection before shipment.

100% virgin raw material and complete line of advanced test equipment

Both Cobalt Bonded and Nickel Bonded for highly corrosive and severe service applications available.

All under one roof –Jinxin Group, Jinxin Cemented Carbide, Jinxin Tire Studs etc.

Annual Sales: 8 million USD , Average Monthly Output: 10 -15T Annual Export Sales: 5 million USD Annual Growth Rate: 25%

wartos

  • parusahaan Video

    parusahaan Video

  • Company News

    Company News

  • Product Knowledge

    Product Knowledge

produk panganyarna

WhatsApp Online Chat !