Mangga ninggalkeun kotak surat anjeun sarta kami wartosan iyeu maneh dina 24 jam.
  • TENTANG KAMI

    Zhuzhou Jinxin cemented carbide Co., Ltd. mangrupakeun produsén tungsten produk carbide lokasina di puseur carbide tungsten di kota Cina Zhuzhou. Pausahaan integrates produksi, R & D, layanan teknis na diobral produk alloy teuas, sarta geus devoted mun ngahasilkeun produk alloy teuas tur ngamekarkeun bagian precision alloy teuas. Ngaliwatan taun ngembangkeun, parusahaan geus diteundeun hiji yayasan teknis kuat, akumulasi unggulan produksi, téhnologi jeung manajemén bakat, sareng patepung syarat global customer ku kahadéan produksi badag skala, téknologi prosés canggih, ngembangkeun produk anyar gancang sarta efisien, kapasitas suplai kuat sarta kualitas stabil. Zhuzhou Jinxin cemented carbide bisa nyadiakeun produk rentang badag, kaasup stud na bor.

    • 20190315140215

    wartos

    • dav

    • 20190313113753

    • 001

    produk panganyarna

    WhatsApp Online Chat!